Is ondernemen iets voor mij?

Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen - speciaal voor préstarters

Droom je van een eigen bedrijf? Maar durf je de stap niet te zetten? Vraag je je af of het ondernemerschap bij je past?

Het Startersloket Raalte organiseert voor jou als (pré)starter een workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?' op donderdagavond 21 maart 2024. Speciaal voor mensen die overwegen om een eigen bedrijf te beginnen.

Kosteloos
Speciaal voor préstarters
Inspirerend en interactief
Leren en netwerken

Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met ondernemer Daniëlle Poppe (Er Is Werk). Ze neemt ons mee in haar ondernemersverhaal, welke stappen heeft ze gezet en waar is ze tegen aan gelopen als startend ondernemer.

Vervolgens ga je onder begeleiding van coach Ans Koolman (Koolman Coaching) zelf aan de slag. Je gaat ontdekken welke eigenschappen en vaardigheden gewenst zijn om een succesvol ondernemer te worden. Na deze avond heb je meer inzicht in de afweging die je zelf moet maken en kun je voor jezelf de vraag beantwoorden of ondernemen iets voor je is.
Deze avond wordt geleid door Erna Veldkamp (VERder Coaching).

De workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?' wordt gehouden op donderdag 21 maart bij Sportbedrijf Tijenraan in Raalte (Zwolsestraat 65) en is van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur).

De workshop is voor préstarters uit de gemeente Raalte. De toegang is gratis.

Wil je meedoen? Leuk! Meld je dan voor 14 maart aan via info@startersloketraalte.nl of gebruik het contactformulier.

Social Media Café

De kracht van LinkedIn voor jouw bedrijf – tips, trucs en de laatste ontwikkelingen

Hoe zet jij social media in voor je bedrijf? Welke social media kanalen gebruik je? En de meest gestelde vraag: wat moet je nu toch posten? Veel ondernemers worstelen met social media. Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Daarom organiseert het Startersloket Raalte samen met ondernemersvereniging ZP Raalte een Social Media Café op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte.

Wat kun je verwachten bij dit kenniscafé?
Social media expert Judith Elissen (Social Media Salland) deelt de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van LinkedIn. Hoe zet je LinkedIn in om jouw bedrijf te laten groeien, je netwerk te vergroten en nieuwe kansen te ontdekken. Daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen en te netwerken. Kortom na deze ochtend ga je vol inspiratie naar huis.

Het Social Media Café wordt gehouden op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte (Almelosestraat 2) en is van 09:30 uur tot 12:00 uur. Inloop vanaf 09:15 uur. De toegang is gratis.

Wil je meedoen? Meld je dan voor 17 november aan en vul het aanmeldformulier in op de website van ZP Raalte.

Bereikbaar op

Ma t/m do 09.00 tot 12.00 uur

per e-mail via

info@startersloketraalte.nl

of telefonisch via

06 45 00 85 98

Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door:

Scroll naar boven