Veelgestelde vragen

Ja, beginnende ondernemers of mensen die er over denken om te gaan starten kunnen gratis gebruik maken van het Startersloket.

Het Startersloket bestaat uit ondernemers uit de gemeente Raalte. Benieuwd naar foto’s en namen? Het Startersloket Raalte is een initiatief van ZP Raalte en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, provincie Overijssel en alle ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte.

Het Starterspakket is een digitaal pakket met allerlei handige informatie en advies. Klik voor meer informatie over het Starterspakket.

Ben je net gestart als ondernemer in de gemeente Raalte? Dan ontvang je van de gemeente Raalte een brief met daarin een sleutel voor het Starterspakket.

Het starterspakket is ook bedoeld voor pre-starters. Je kunt als pre-starter een starterspakket aanvragen op de website.

Via de mail info@startersloketraalte.nl of neem telefonisch contact op via 06 45 00 85 98

De locatie wordt bepaald in overleg met de ondernemer die met jou het adviesgesprek voert.

Dit kan bij de gemeente Raalte zijn, bij een ondernemersvereniging in de gemeente Raalte of op een andere gewenste locatie. Online is ook een mogelijkheid.

Via de mail info@startersloketraalte.nl of neem telefonisch contact op via 06 45 00 85 98

De startersbijeenkomsten zijn twee  informatieve bijeenkomsten die elk ongeveer twee uur duren en waar je gratis aan kunt deelnemen. Een groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

Je ontmoet andere startende ondernemers en onder begeleiding van (een) ervaren ondernemer(s) worden veel interessante onderwerpen besproken en behandeld. Deze ondernemer weet precies waar je tegenaan loopt en helpt je graag verder.

Het doel is om op een ongedwongen manier kennis te maken en je te informeren wat wij voor je kunnen betekenen.

De ervaring leert ons dat deelnemers het als zeer prettig ervaren om op deze informele manier nieuwe kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en het netwerk te verbreden. Soms volgen hier al mooie samenwerkingen uit!

Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken!

De bijeenkomsten vinden plaats op het gemeentehuis in Raalte.

Een Startersbijeenkomst vindt normaliter elke maandag plaats en bestaat doorgaans uit twee sessies met een week ertussen.  

De eerstvolgende data zijn:

  • Maandagavond 9 & 16 januari 2023 19:30 - 21:30 uur bij Sportbedrijf Tijenraan

In februari zijn de bijeenkomsten in het gemeentehuis van Raalte

  • Maandagochtend 6 & 13 februari 2023 09:00 - 11:00 uur in het gemeentehuis Raalte

Meld je aan via de mail info@startersloketraalte.nl 

Het Startersloket is er voor jou. Om jou als startende ondernemer wegwijs te maken in het ondernemersnetwerk van de gemeente Raalte.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Startersloket? Volg dan de social media kanalen van ZP Raalte op Facebook en LinkedIn. Hier plaatsen we regelmatig berichten, ook voor jou als starter.

Voor mensen die net een bedrijf gestart zijn of daar plannen voor hebben, organiseert het Startersloket Raalte een Starterscafé bij een horecagelegenheid in de gemeente Raalte.

Bij het Starterscafé ontmoet je andere ondernemers uit de regio, je kunt je vragen stellen, je ervaringen delen en je netwerk vergroten. 

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening,

Het Starterscafé wordt doorgaans één keer per kwartaal georganiseerd bij een horecagelegenheid in de gemeente Raalte. 

Het eerstvolgende Starterscafé vindt plaats op:

  • woensdag 18 januari 2023 16:00-17:00 uur in Nieuw Heeten

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening,

Bereikbaar op

Ma t/m do 09.00 tot 12.00 uur

per e-mail via

info@startersloketraalte.nl

of telefonisch via

06 45 00 85 98

Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door:

Scroll naar top