Veelgestelde vragen

Is het startersloket gratis?

Ja, beginnende ondernemers of mensen die er over denken om te gaan starten kunnen gratis gebruik maken van het Startersloket.

Wie zitten er bij het Startersloket?

Het Startersloket bestaat uit ondernemers uit de gemeente Raalte. Benieuwd naar foto’s en namen? Het Startersloket Raalte is een initiatief van ZP Raalte en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, provincie Overijssel, Rabobank en alle ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte.

Wat is het Starterspakket?

Het Starterspakket is een digitaal pakket met allerlei handige informatie en advies. Klik voor meer informatie over het Starterspakket.

Wanneer krijg je een Starterspakket?

Ben je net gestart als ondernemer in de gemeente Raalte? Dan ontvang je van de gemeente Raalte een brief met daarin een sleutel voor het Starterspakket.

Het starterspakket is ook bedoeld voor pre-starters. Je kunt als pre-starter een starterspakket aanvragen op de website.

Hoe maak ik een afspraak voor een adviesgesprek?

Neem telefonisch contact op via 06 44962833 of via de mail info@startersloketraalte.nl

Waar vindt het adviesgesprek plaats?

Je overlegt met de ondernemer die het adviesgesprek met jou voert welke locatie de voorkeur heeft, dit kan zijn bij de gemeente Raalte, bij een ondernemersvereniging in de gemeente Raalte of op een andere gewenste locatie.

Wat heeft het startersloket mij te bieden?

Het startersloket is er om jou als starter wegwijs te maken in het ondernemersnetwerk van de gemeente Raalte.

Bereikbaar op

Ma t/m do 09.00 tot 12.00 uur

per e-mail via

info@startersloketraalte.nl

of telefonisch via

06 44 96 28 33

Startersloket Raalte is mede mogelijk door:

Scroll naar top