Startersgesprek (1-op-1)

Wilco Jansen (Buro Wilco)

“Contact was goed. Alle mogelijkheden voor mij om, via degene die ik heb gesproken, van en aan elkaar te leren en netwerk uit te breiden.”

Gerda Marsman (Marsmannetje op de fiets)

“Het was een goed gesprek. Ook kun je via het starters loket een coaching traject volgen. Deze stap ga ik binnenkort nemen. Hier is een budget voor. Het voelt ontzettend goed om je ziel en zaligheid in je eigen onderneming te steken. Voor mij betekende dit dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

Nathalie Wichink (Op Stap Coaching)

“Ik vond het een heel prettig gesprek wat ik met het Startersloket heb gehad. Ik ben attent gemaakt op de Startversneller waar ik ook gebruik van heb gemaakt. Daardoor heb ik het gevoel dat er meer strategie in mijn acties zit.”

Gea van Zijl

“Mijn gesprek met het Startersloket was gezellig en informatief. Ze geven een fijn idee dat de ondernemers elkaar willen en kunnen helpen..”

Simon Troost (‘T Salland)

“Ik vond het prettig dat het Startersloket er is waardoor ik een overzicht heb gekregen hoe je als starter je weg kan vinden. Vooral in de netwerken die er zijn in Raalte. Ik maak daar volop gebruik van en dat geeft mij veel inspiratie en ook gezelligheid.”

Doreen Hamer

“Ik heb een heel fijn gesprek gehad en ben wegwijs gemaakt in ‘de wereld’ van ondernemen in Raalte. Nadat ze eerst goed geluisterd heeft naar wat ik van plan ben, kon ze hele goede tips geven, zowel op maat als algemeen. Het was voor mij verrassend dat er zoveel faciliteiten zijn voor ondernemers en dat …

Doreen Hamer Lees meer »

Kees Duym (Party BBQ)

“Het contact met het Startersloket was heel fijn en gaf duidelijkheid over de mogelijkheden.”

Scroll naar boven