Ervaringen van starters

Ondernemers uit de gemeente Raalte delen hun verhaal.

bij

“Het is waardevol voor Raalte en (pre-)starters dat deze bijeenkomsten er zijn. Dit is de hulp en coaching die je zoekt als je wilt starten voor jezelf of een KVK-registratie aangaat naast loondienst zoals ik.”

IB-Visie

bij

“Het was een goed gesprek. Ook kun je via het starters loket een coaching traject volgen. Deze stap ga ik binnenkort nemen. Hier is een budget voor. Het voelt ontzettend goed om je ziel en zaligheid in je eigen onderneming te steken. Voor mij betekende dit dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

Marsmannetje op de fiets

bij

“Mijn gesprek met het Startersloket was gezellig en informatief. Ze geven een fijn idee dat de ondernemers elkaar willen en kunnen helpen..”

bij
Ik heb de bijeenkomsten als positief ervaren. Ik heb voor mezelf weer meer inspiratie gekregen en het was mooi om te zien hoe iedereen gedreven was om hun bedrijf te starten. We kregen veel informatie over dingen die je tegen kunt komen of waar je tegenaan loopt.
Ik heb bewondering voor de trainer hoe zij het gesprek leidde, en hoe breed haar interesse is.
bij

“Voor ondernemers die net de keus en/of de stap hebben gemaakt om voor zichzelf te gaan beginnen is dit een mooie bijeenkomst om bij te zijn! Je krijgt goede uitleg over bepaalde geldzaken en je gaat stapsgewijs het canvasmodel behandelen. Zeker interessant als je nog een businessplan moet opstellen. Daarnaast ook leuk om mede ondernemers te ontmoeten, altijd goed voor je netwerk!”

Loft Weddings

 

bij

“Ik vond het een heel prettig gesprek wat ik met het Startersloket heb gehad. Ik ben attent gemaakt op de Startversneller waar ik ook gebruik van heb gemaakt. Daardoor heb ik het gevoel dat er meer strategie in mijn acties zit.”

Op Stap Coaching

bij

“Wat een mooie bijeenkomsten waren dat zeg! De startersbijeenkomsten onder de bezielende leiding van Chanine Krisman hebben mij enorm geïnspireerd. Ik werd verrast door de diepgang tijdens de bijeenkomsten, maar was ook blij met de praktische adviezen en de interactie met elkaar. Veel dank ook aan mijn ‘medecursisten’. Ik ben op een nieuw spoor gebracht. Heel waardevol.”

Bureau Badwater

bij

“Ik vond het contact met het Startersloket erg prettig! De vragen die ik had werden goed beantwoord en er werden tips gegeven.”

bij

“Ik heb een heel fijn gesprek gehad en ben wegwijs gemaakt in ‘de wereld’ van ondernemen in Raalte. Nadat ze eerst goed geluisterd heeft naar wat ik van plan ben, kon ze hele goede tips geven, zowel op maat als algemeen. Het was voor mij verrassend dat er zoveel faciliteiten zijn voor ondernemers en dat het een goed, professioneel netwerk is. Jullie doen dit geweldig met veel enthousiasme en professionaliteit! Heel fijn dat er een Startersloket is dat zorgt voor overzicht in de hoeveelheid handelingen die je moet ondernemen als je ondernemer wordt.”

bij

“Ik heb de startersbijeenkomsten als erg leerzaam ervaren. Een aanrader voor startende ondernemers. Er wordt ook goed antwoord gegeven en meegedacht met je vragen.”

Trimsalon BunnyCat & Co

bij

“De lokale kickstart voor je bedrijf”

Focus Fleet Avies

bij

De sessie bij het Startersloket heeft ons zeker vooruit geholpen met betrekking tot ons nieuwe bedrijf, een retraitecentrum voor rust, ruimte en reflectie in landelijk Salland. Van de trainer krijgen we nuttige tips.

LimosaLimosa

bij

“Het contact met het Startersloket was heel fijn en gaf duidelijkheid over de mogelijkheden.”

Party BBQ

bij

“Erg prettig, zowel het eerste contact via mail en telefoon als het gesprek. Het was fijn om te kunnen sparren.”

Nos Juntos

bij

“Fijn om te weten dat er diverse kanalen en hulpmiddelen zijn als startende ondernemer. We hebben handige tips ontvangen.”

Dressuurstal RS

bij

“Ik had een fijne sparringpartner. Er zijn veel inzichten over en weer gegaan. Ik heb mijn netwerk kunnen uitbreiden en ben hierdoor met andere coaches in aanraking gekomen.”

bij

“Ik heb het contact als zeer prettig ervaren.”

bij

“Wij hebben een leuk en informatief gesprek gehad.”

Kaarten & Ko

bij

“Mijn indruk van het contact met het startersloket is goed. Ik ben snel geholpen en ik vond het gesprek met de coach erg waardevol. Hij heeft mij tips gegeven waar ik mee verder kan.”

Gridstar

bij

“Ik heb het contact met het Starters Loket als positief ervaren.”

bij

“Contact was goed. Alle mogelijkheden voor mij om, via degene die ik heb gesproken, van en aan elkaar te leren en netwerk uit te breiden.”

bij

“Mijn ervaring met het Startersloket was heel positief. Ik was zelf met een aantal praktische vragen gekomen, maar zij ging zelfs verder waardoor ik ging omdenken. ‘Wat zag ik als kansen. Waar lagen de belemmeringen.’ Het gesprek heeft me de moed gegeven om te starten als ZZP-er!”

Koolman Coaching

bij

“Een zinvolle bijeenkomst waar je zowel ervaringsverhalen als waardevolle tips meekrijgt van mede startende ondernemers!”

ZorgMies Midden-Salland

 

bij

“Ik vond het prettig dat het Startersloket er is waardoor ik een overzicht heb gekregen hoe je als starter je weg kan vinden. Vooral in de netwerken die er zijn in Raalte. Ik maak daar volop gebruik van en dat geeft mij veel inspiratie en ook gezelligheid.”

’t Salland

 

Bereikbaar op

Ma t/m do 09.00 tot 12.00 uur

per e-mail via

info@startersloketraalte.nl

of telefonisch via

06 22 95 54 39

Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door:

Scroll naar boven